BuytenVitaal-pakket 

Gedurende tien weken ontvang je elke week tips en cadeautjes in je mailbox, waarmee jij kunt genieten van de natuur om de hoek. Stap op de fiets en kom naar Buytenhout. Het gebied -Delftse Hout, de Bieslandse polder en de Dobbeplas- is als het ware de binnentuin van de buurt. Je kunt de cadeaubonnen inwisselen wanneer het jou uitkomt. Alvast een tipje van de sluier: de Vogelwacht tipt je hoe je de vogels in het gebied kunt spotten; je leert wilde kruiden herkennen en verwerken in lekkere recepten; je krijgt zaadjes mee om je eigen tuin of die van de buren op te fleuren; Hoeve Biesland trakteert je op een kadobon, die je kunt inwisselen in de Weilandwinkel.

Ook krijg je een persoonlijke Oplaadmoment. Kies uit één van de tien activiteiten en beleef Buytenhout bijvoorbeeld met een actieve bootcamp, avontuurlijk boomklimmen, paardeninzichten, beeldhouwen, natuurmeditatie of een rondleiding over het hopveld in de Bieslandse polder met een bierproeverij toe. 

7

Bestel het BuytenVitaal-pakket

Bestel het BuytenVitaal-pakket voor jezelf of geef het cadeau aan iemand die een BuytenVitaal-pakket verdient. Kosten €55,00.

7

Crowdfunding Delftenaren

Wij willen 50 Delftenaren een BuytenVitaal-pakket schenken. Steun ons initiatief vanaf €5,00 of geef zelf een Delftenaar op.

7

Voor organisaties

Wil je uw medewerkers, uit Delft en omgeving, in het zonnetje zetten? Geef het BuytenVitaal-pakket aan uw medewerkers cadeau


Over het BuytenVitaal-pakket

Evelien Olyslagers: “Het BuytenVitaal-pakket is samengesteld door 21 lokale organisaties en ondernemers met een BuytenVitaal aanbod. We wilden iets organiseren voor mensen uit de buurt. Het moest niet alleen coronaproof worden, maar ook bijdragen aan je eigen vitaliteit. De vraag was: ‘Hoe kunnen we iets organiseren, waardoor je fysiek en mentaal kunt opladen?’ En dat is het BuytenVitaal-pakket!”

Wil je meer weten over ons initiatief? Lees hier meer

Het BuytenVitaal-pakket is samengesteld door onderstaande organisaties en ondernemers

en ontwikkeld in samenwerking met: