BuytenVitaal-pakket 

Op 31 maart ontvingen de allereerste mensen het BuytenVitaal-pakket. Gedurende tien weken kon je elke week tips en cadeautjes in je mailbox ontvangen, waarmee jij kon genieten van de natuur om de hoek. Het gebied -Delftse Hout, de Bieslandse polder en de Dobbeplas- is als het ware de binnentuin van de buurt. Het BuytenVitaal-pakket is uniek en anders dan je van een pakket gewend bent. Je ontvangt het digitaal en om er gebruik van te maken nemen we je mee op pad. Het BuytenVitaal-pakket is met een groen hart samengesteld door 22 lokale en sociale ondernemers en organisaties uit Delft en omgeving.

Heb jij het pakket gemist? Nieuwe ronde, nieuwe kansen! 

Na een mooie eerste start van het BuytenVitaal-pakket bouwen nu onze webiste en komt er in okotber 2021 weer een tweede ronde! Dus heb jij het pakket gemist? Dan kun je nu alvast het pakket voor jezelf reserveren of cadeau geven aan iemand die een BuytenVitaal-pakket verdient! Vul onderstaand formulier in om alvast jouw BuytenVitaal-pakket te reserveren.

Je kunt drie maanden Buyten Beleven voor € 55,00. Je ontdekt de verscholen plekjes in Buytenhout, je kunt een Buyten workshop naar keuze boeken, ontdekt de vogels, ontvang een streekproduct naar keuze en nog veel meer. 


Over het BuytenVitaal-pakket

Evelien Olyslagers: “Het BuytenVitaal-pakket is samengesteld door 21 lokale organisaties en ondernemers met een BuytenVitaal aanbod. We wilden iets organiseren voor mensen uit de buurt. Het moest niet alleen coronaproof worden, maar ook bijdragen aan je eigen vitaliteit. De vraag was: ‘Hoe kunnen we iets organiseren, waardoor je fysiek en mentaal kunt opladen?’ En dat is het BuytenVitaal-pakket!”

Wil je meer weten over ons initiatief? Lees hier meer

Het BuytenVitaal-pakket is samengesteld door onderstaande organisaties en ondernemers

en ontwikkeld in samenwerking met: