Beleef Natuurlijk Buytenhout – Nationale Natuurwerkdag

 

HELAAS IS DE NATUURWERKDAG 2020 AFGELAST IN VERBAND MET DE CORONA MAATREGELINGEN.

We hebben de afgelopen periode genoeg binnen gezeten en sociale momenten zijn weggevallen. Tijdens de nationale natuurwerkdag op 7 november geven we mensen de mogelijkheid om samen te komen, naar buiten te gaan en de handen uit de mouwen te steken. Diverse locaties in Buytenhout (het Delftse Hout, Bieslandse bos en Bieslandse Polder) stellen deze dag hun locatie beschikbaar waar jij je voor kunt inschrijven. Uiteraard houden we rekening met de covid-19 maatregelen.

Het enige dat jij hoeft te doen is de locatie te kiezen en je aan te melden! Je ontvangt van ons een bevestiging en wij zorgen voor derest!

Je bent die dag vanaf half 10 van harte welkom voor een kop koffie of thee met iets lekker en we vertellen je natuurlijk eerst vol enthousiasme op welke bijzonder plaats in Buytenhout jij deze dag bent. Want iedere plek in het gebied heeft zo zijn eigen verhaal! Samen met de vrijwilligers en andere deelnemers ga je lekker aan de slag. Na een heerlijke ochtend komt Firma van Buiten je een heerlijke kop soep met broodjes brengen. Je mag natuurlijk een wandeling maken of je aansluiten bij de andere deelnemers (met 1,5 meter afstand). Voldaan gaan we de middag weer aan de slag en rond 15.30 uur drinken we gezamenlijk nog een kop koffie of thee en kijken we terug op een mooie buitendag!

Let wel op: deze dag gaat mee in alle elementen van de natuur. Deelname is natuurlijk geheel vrijwillig, maar we zorgen goed voor je en treffen daar de nodigen voorbereidingen voor. Kleed je dus op basis van de weersvoorspellingen. Alleen bij extreme storm of onweer zal de organisatie het programma aflassen en alle deelnemers ontvangen hier uiterlijk 6 november een mail over.

In verband met covid-19 hebben we een beperkt aantal plaatsen per locatie beschikbaar. Meld je dus op tijd aan!

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Evelien Olyslagers – evelien@eef.nl – 0616959095