Jij ontvangt het BuytenVitaal-pakket 

De afgelopen zes weken hadden wij in samenwerking met de gemeente Delft een crowdfunding campagne ‘Welke Delftenaar gun jij een BuytenVitaal-pakket’. Iedereen kon doneren en iemand aandragen die zo’n BuytenVitaal-pakket verdient.

Op 20 april hebben we de Delftenaren die zijn aangedragen een email gestuurd om hun te verrassen. Heb jij zo’n email gekregen? Met een bijzondere reden ben jij aangedragen en de aankomende tien weken ontvang jij het BuytenVitaal-pakket in je mail, waarmee je kan genieten van de natuur om de hoek.

Misschien heb je nog helemaal nooit van het BuytenVitaal-pakket gehoord en dat kan wel kloppen. We zijn dit initiatief gestart in tijden van corona en samen met 21 lokale organisaties met een BuytenVitaal aanbod bedachten we dit pakket voor mensen uit de omgeving. We wilden iets organiseren voor mensen uit de buurt. Het moest niet alleen coronaproof worden, maar ook bijdragen aan je eigen vitaliteit. We merken dat Buytenhout (o.a. Delftse Hout, Bieslandse bos, Bieslandse polder en Dobbeplas, druk bezocht wordt momenteel. Buytenhout heeft zoveel bijzonders, zoveel verhalen en ook veel kwetsbaarheden, die we de aankomende tien weken met jou gaan delen. Daarnaast geven we je veel Buytenhout tips en zelfs cadeautjes waarmee jij kan genieten van de natuur om de hoek. Om het coronaproof te doen ontvang je elke woensdag van ons een email. Geen spam of reclame, maar mooie Buyten verhalen.

Wij wensen je heel veel plezier met het BuytenVitaal-pakket en bedank vooral diegene die jou heeft aangedragen, want blijkbaar verdien je dit! Geniet van Buyten!

Met groene groet,
Team BuytenVitaal-pakket


Het BuytenVitaal-pakket is samengesteld door onderstaande organisaties en ondernemers

en ontwikkeld in samenwerking met: