De cirkel van e e f – online

Een online workshop van twee uur 

Inspirerend reflecterend! Zo kun je deze online workshop wel noemen. In twee uur tijd maak je kennis met de vijf fases die jij kunt doorlopen. Ontmoeten, leren kennen, waarderen, veiligheid en vertrouwen. Het leertraject ‘de cirkel van e e f’ staat voor een samenwerking vanuit vertrouwen. Stel dat dat mogelijk is? Dat iedereen in het team initiatief durft te tonen en zichzelf zichtbaar maakt. Dat iedereen in het team elkaars talenten en valkuilen kent én waardeert. Dat iedereen efficiënt en met plezier kan werken? En dat er binnen het team ruimte is voor groei en ontwikkeling? En misschien kun je bovenstaande ook wel voorstellen in je privéleven. Want stel dat je kunt samenleven vanuit vertrouwen?

In deze online workshop neemt Evelien Olyslagers je mee in de vijf fases richting vertrouwen. Waar sta jij op dit moment in de cirkel? En wat heb je nodig om bij vertrouwen te komen?

Één ding geven we alvast aan je mee. De cirkel is altijd in beweging. Er is niemand die zijn hele leven 100% zelfverzekerd door het leven gaat. De kunst is dat je kunt meebewegen tussen alle fases. Je gaat in deze workshop ook echt zelf ‘aan het werk’. Hoe kun je samenleven of samenwerken vanuit vertrouwen? Vertrouwen in jezelf, vertrouwen in de omgeving en vertrouwen in alles wat nog onvoorzien is.

Reactie van deelnemers

Reacties die wij zichtbaar naar buiten brengen worden anoniem én op goed vertrouwen geplaatst.

“Het heeft me veel meer gebracht dan ik vooraf had verwacht. Twee uur online training leek me vooraf wat veel, maar het bleef boeiend”

“Ik start als leidinggevende net met een nieuw team en ik ga aandacht geven aan dit proces om tot een goede samenwerking te komen

“Het raakt precies de kern. Helder, concreet en praktisch in te zetten”

Stap jij in de online cirkel van e e f?

De eerst volgende datum is 17 november 2021
Tijd: 19.30-21.30 uur
Kosten: €50,00

  • Er is plaats voor 8 deelnemers
  • We doorlopen de vijf fases: ontmoeten – leren kennen – waarderen – veiligheid – vertrouwen 
  • Waar sta jij op dit moment in de cirkel? En wat heb je (nog) nodig om bij vertrouwen te komen? 
  • Het is een interactieve workshop welke wordt gegeven via Zoom

Wil jij deze online workshop samen met je team volgen? Neem dan contact op met Evelien. 

Wist je dat 10% van jouw investering in de sociaal spaarpot van e e f gaat?