Over het BuytenVitaal-Pakket

 

We hebben genoeg binnen gezeten en onze natuurlijke behoeften zoals bewegen en sociaal contact zijn beperkt (geweest). We zitten in dezelfde storm en iedereen in zijn eigen schuitje. We kennen allemaal wel iemand die de afgelopen periode een enorme prestatie geleverd heeft, fysiek of emotioneel. Iemand die het werk mee naar huis moest nemen, terwijl thuis alle ballen in de lucht gehouden moesten worden. Of een ondernemer die zijn bedrijf economisch achteruit gaat. Of ken je misschien jongeren, die door alle online lessen en de lockdown wel een Buyten Vitale Boost kan gebruiken? Tijd voor een BuytenVitaal-pakket

Evelien Olyslagers: “Het BuytenVitaal-pakket is samengesteld door 21 lokale organisaties en ondernemers met een BuytenVitaal aanbod. We wilden iets organiseren voor mensen uit de buurt. Het moest niet alleen coronaproof worden, maar ook bijdragen aan je eigen vitaliteit. De vraag was: ‘Hoe kunnen we iets organiseren, waardoor je fysiek en mentaal kunt opladen?’ En dat is het BuytenVitaal-pakket!”

Wie wil jij een BuytenVitaal-pakket schenken? 

Bestel het pakket voor jezelf of geef het cadeau! In samenwerking met de gemeente Delft hebben we ook een crowdfunding campagne om 50 Delftenaren een BuytenVitale Boost te geven en dit pakket schenken. Jij kunt kiezen wie!

Veelgestelde vragen

 • Hoe ontvang ik, of iemand aan wie ik het cadeau geef, het BuytenVitaal-pakket?
  Het is een digitaal pakket en we sturen het aanbod via de email. Om gebruik te maken van het aanbod, word je op pad gestuurd. Goed om te weten: het emailadres gebruiken we niet voor marketingdoeleinden, maar alleen om het aanbod via de email te sturen.
 • Kan ik wel gebruik maken van het pakket met de huidige corona omstandigheden?
  Ja, het pakket is juist coronaproof gemaakt. De situatie rondom corona kan altijd veranderen, waardoor organisaties misschien geen bezoek mogen ontvangen en dan kun je gaan wanneer de maatregelen dit weer toestaan. Het aanbod blijft geldig. Dit geldt ook voor de oplaadmomenten. Dit zijn groepsworkshops die buiten plaats vinden zodra de maatregelen het toestaan. 
 • Wat zit er allemaal in het pakket?
  Het pakket is gevuld met tips en cadeautjes waarmee je kunt genieten van de natuur om de hoek. We vertellen nog niet alles, maar in het pakket zit bijvoorbeeld een kadobon van de weilandwinkel Hoeve Biesland, tips van de Vogelwacht Delft en onze Imker, een kop koffie/thee met appeltaart bij BuytenDelft en een oplaadmoment naar keuze. Je kiest een oplaad workshop dat bij jou past. Bijvoorbeeld: bootcamp, yoga, natuurmeditatie, paardencoaching, rondleiding op het hopveld met bierproeverij en nog veel meer. 
 • Waar is het?
  Je komt op verschillende plekken in het Delftse Hout, Bieslandse bos, Bieslandse Polder en de Dobbeplas. Samen is dat Buytenhout. Vandaar onze naam: BuytenVitaal-pakket.
 • Hoe kan het aanbod ingewisseld worden?
  De email die je ontvangt is het afhaalbewijs. Daarmee verzilvert de medewerker jouw aanbod. Je kunt de mail digitaal of uitgeprint laten zien. 
 • Hoelang duurt het?
  Gedurende tien weken ontvang je wekelijks een email met een nieuw aanbod. Na die tien weken stopt het automatisch. 
 • Moet je er ook direct gebruik van maken?
  Nee, dat hoeft niet. Je kiest zelf een moment om er gebruik van te maken. Een oplaadmoment is een workshop waarvoor je inschrijft op een moment wanneer het jou uitkomt.
 • Wie biedt het BuytenVitaal-pakket aan?
  Het BuytenVitaal-pakket is een initiatief van e e f in samenwerking met 21 lokale organisaties en ondernemers die een BuytenVitaal aanbod hebben. Alle organisaties en ondernemers vind je onderaan deze pagina.
 • Zijn niet al jouw vragen beantwoordt?
  Dan stuur je ons gewoon een mailtje: info@buytenvitaalpakket.nl

Het BuytenVitaal-pakket is samengesteld door onderstaande organisaties en ondernemers

en ontwikkeld in samenwerking met:

Wil jij een bijdrage leveren? Of als partner uit het gebied aansluiten?
Neem dan contact op met Evelien Olyslagers – evelien@eef.nl – 0616959095