Het Buyten Vitaal pakket

Ondernemers uit Buytenhout-west hebben één gezamenlijk en constant terugkerende interesse. Natuur en gezondheid. Die natuur ligt voor mensen uit regio Haaglanden en regio Rijnmond gewoon om de hoek. Buytenhout-west is een plek om op te laden en om te kunnen ontladen. Naast de prachtige natuur zijn er ook talloze activiteiten die bijdragen aan de vitaliteit voor jezelf.

1 + 1 = 3
Wie dat samenbrengt en verbindt heeft een Buyten Vitaal pakket. En toen alle ondernemers tot stilstand werden gebracht kwam er een mooi idee naar boven. Want we hebben genoeg binnen gezeten en onze natuurlijke behoeften zoals bewegen en sociaal contact zijn beperkt geweest. We zitten allemaal in dezelfde storm en ieder in zijn eigen schuitje. De één heeft de afgelopen periode een enorme prestatie geleverd, zowel fysiek als emotioneel. De ander heeft het werk mee naar huis genomen, terwijl thuis alle ballen in de lucht gehouden moeten worden. Weer een ander ziet zijn onderneming economisch achteruit gaan. Hoe kunnen we bovenstaand verbinden en ervoor zorgen dat iedereen een beetje uit die storm komt….?

Het BuytenVitaal pakket is Natuurlijk, Lokaal en Vitaal.