De sociale spaarpot van e e f

 

We zijn sociaal ondernemend en dat wilde we nóg steviger neerzetten. Daarom heeft e e f de sociale spaarpot opgericht. We werken kostendekkend + tien procent. Deze tien procent is geen winst, maar we besteden deze aan een sociaal project die aansluit bij onze visie en de zes kernwaarden. Op deze manier geven alle activiteiten van e e f een maatschappelijke bijdrage aan het welzijn van mens en natuur.

In de toekomst hopen we hiermee volledig zelfvoorzienend te kunnen worden voor onze sociale projecten. Alle organisaties die het leertraject volgen weten waarvoor ze betalen. Daar zijn we heel helder in. Het programma is kostendekkend + tien procent voor de sociale spaarpot. De investering van de organisatie zorgt naast de individuele en teamresultaten die behaald worden, dus ook voor het verbeteren van mens en natuur welzijn. Een mooie win-win situatie dus. 

Speciaal voor de online versie van de cirkel van e e f gaan we nog een stapje verder. Tot en met maart 2021 doen we geen tien maar vijfentwintig procent in de sociale spaarpot. 

Wil jij de online training volgen? Meld je dan hier aan.