e e f gaat van start

Iets anders dan anders, maar dat zijn we inmiddels allemaal wel gewend. Ik had het ontzettend leuk gevonden om e e f op een passende manier te starten. Elkaar te ontmoeten en misschien wel een klein beetje uit die vertrouwde cirkel stappen. Om jullie vanuit mijn passie te vertellen waar e e f voor staat en welke stappen we willen zetten. We gaan natuurlijk niet wachten tot we een feestelijke opening kunnen geven. We gaan gewoon starten! 

Natuurlijk moet ons leertraject nog even wachten, want de cirkel van e e f doe je niet even vanaf je scherm. Je gaat letterlijk ervaren, je komt in beweging en af en toe een beetje uit je comfortzone. Wanneer we gaan starten is nog niet zeker, maar wat we wel zeker weten is dat we willen bouwen aan een samenleving en samenwerking vanuit vertrouwen. Wil jij dat ook? Kijk dan even naar de cirkel van e e f en laten we een digitale kennismaking inplannen. 

Waar we wel mee mogen starten is één van onze sociale projecten. Het BuytenVitaal pakket. Want we hebben voldoende binnen gezeten en ons streven is dat jij aan iemand uit de omgeving van Delft, Rotterdam, Zoetermeer of Den Haag het BuytenVitaal pakket kan schenken. In samenwerking met vele lokale partijen, zijn we op dit moment volop bezig met het aanbod van het pakket. Hoe we dat gaan doen? De ontvanger krijgt het pakket in zijn mailbox, met een superleuke uitnodiging om naar buiten te gaan. Zo krijgen ontvangers bijvoorbeeld een oplaadmoment naar keuze en een streekproduct dat ze op kunnen halen. Wil je meer weten over het BuytenVitaal pakket? Kijk dan even bij de sociale projecten

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van e e f? Meld je hieronder dan even aan, zodat je alle berichten van e e f in je mail krijgt. Spammen doen we niet. We verschijnen alleen in je mailbox als we écht iets te vertellen hebben. 

Op naar een mooi eerste jaar van e e f! 
Groet, Evelien